Sodankyläläinen Moreenityö Mäcklin Oy tekee ammattitaitoisesti louhinnat, kallioporaukset, malminetsinnät ja maaperätutkimukset

Moreenityö Mäcklin on vuonna 1988 perustettu yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Yritys on työskennellyt monessa Suomen kaivoksessa ja malminetsinnässä mm. Suurikuusikon, Pahtavaaran ja Huittisten kaivoshankkeissa. Lenni Mäcklin on yrityksen vanhin perustajajäsen. Konekanta on kattava ja monipuolinen ja työt edistyy 23 ammatti-ihmisen voimin.

Yritystoiminta on kasvussa suuren kysynnän ja maailmantilanteen vuoksi sekä Suomessa että muualla maailmassa.

RC –poraus on mullistavaa tekniikkaa käänteishuuhtelun avulla.

RC –porauksiin erikoistunut yritys on tehnyt toistakymmentä vuotta yhteistyötä maailman johtaviin kaivosyhtiöihin kuuluvan Anglo Americanin kanssa. Työkohteita on ollut Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

RC –porauksen suurimpia hyötyjä on sen avulla saavutetut hyvät tulokset. 133 millimetrin reiällä on suuri ero perinteiseen 76 millimetrin reikään. Kultakaivoksiin menetelmä soveltuu parhaiten, koska tulokset ovat varmempia ja antavuus on parempi.

Lue lisää: RC-poraukset »

Laatu- ja ympäristöarvot ovat yrityksellemme tärkeitä.

Laatu, ympäristöarvot ja turvallisuus ovat yrityksellemme tärkeitä. Siksi huolehdimme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä, sekä noudatamme alalla noudatettavia ympäristöarvoja ja säädöksiä.