Maa- ja kallioperä­tutkimukset ovat ammatti-ihmisen työtä

Talouskasvun kehittyessä mineraalien ja metallien kysyntä kasvaa nopeasti. Malminetsintää on tehty Suomessa vuosikymmenten ajan. Maa- ja kallioperätutkimukset pitää olla luotettavia ja varmoja, silloin kun lähdetään vuosikymmenten pituisiin hankkeisiin.

Maaperätutkimuksissa ja kallioperätutkimuksissa meiltä löytyy pitkä kokemus ja ammattitaito. Panostamme myös turvallisuuteen ja varmoihin tutkimustuloksiin.

Malminetsinnässä käytössämme on ns. KAMU kalliomurskenäytteenottoyksiköitä, jotka ovat keveitä ja ympäristöystävällisiä ns. alueellisessa kallion yläosan tutkimuksessa. Menetelmällä malminetsintäyhtiöt saavat suhteellisen nopeasti kohtuuhinnalla luotettavaa tietoa kallion yläosasta jatkokairauksien suunnittelua varten.

Käytössämme on alan kalusto ja tekniikka. Tärkein sijoitus on kuitenkin ammattiosaaminen vuosikymmenten ajalta.

Ympäristöarvot huomioidaan kaikissa osa-alueissa.

Toimimme luontoa kunnioittaen! Tehtävänämme on saada geologiset näytteet ja tutkimukset asiakkaan tarpeisiin. Työmme tapahtuu kuitenkin maastossa, joka on herkkä ja helposti pilaantuvaa. Koulutamme ja kehitämme henkilöstöämme ympäristöystävälliseen ajatteluun ja toimintaan. Pyrimme toiminnassamme ottamaan huomioon ympäristön mm. Kalustossa, kuljetuksissa ja maastotyössä.

Ota yhteyttä »